TEMATICA ALEN’S

Loading...
Aici este prezentat un model tipizat de pagină web, care se numește „Alen`s”. Primul lucru care atrage atenția vizitatorilor este structura paginei. În acest caz, ne-am dorit să creăm ceva complex, dar elegant și rafinat în același timp.

Conceptul de culori a modelului reflectă pe deplin ideea noastră. Combinația plăcută, rafinată și elegantă de nuanțe roz și gri, crează o atmosferă unică, care este extrem de plăcută vizual. Însăși  textura fundalului și imaginea redau eleganță si romantism.

Aceast model de desing este o alegere excelentă, de exemplu, pentru o agenție, ce prestează servicii  foto la nunți. Scopul nostru a fost de a crea o atmosferă foarte frumoasă și romantică, care întregește și transmite spiritul unei nunți,  capturat într-o fotografie. Echipa noastră a încercat să redea nu doar romantismul evenimentului, dar să evidențieze nivelul ridicat de profesionalism al fotografului.

Desigur, rolul principal al unei pagini web îl are design-ul receptiv a structurii elementelor viitorului site.

Este important ca toate componentele structurale ale paginii (secțiuni, subsecțiuni, și alte elemente) să fie bine definite, precise și ușoare în utilizare. Acesta este obiectivul nostru principal.

Creând desing-ul site-ului model «Alien», am încercat să-l prezentăm  sub forma unei reviste sau catalog, în care toate elementele sunt vizibile și accesibile. Din această cauză, la conceperea modelului “Alen`s”, am încercat să proiectăm abordabil și facil, dar, în același timp, și original. Un astfel de design a site-ului este foarte uzual în cazul căutării site-ului de pe un telefon mobil.

SCREENSHOTS

In that case, if you are interested in this design, we are always ready to re-create it on your site, by amending your will if it is necessary.

We also provide hosting of your site, domain support and other. If to speak about the creation of web-pages, we work primarily with HTML/HTML5 ,  CSS/CSS3 and WordPress that allow you to create a full-fledged high-level site.

Html
Css
Design
Time
Text