Serviciile noastre

Proiectăm site-uri drăguțe de la zero și intuitiv concepem un design lejer, fără efecte de doi bani. Web design-ul nostru nu se va demoda, chiar și după o perioadă de timp va rămâne la fel de fresh și atractiv pentru Dvs. și vizitatorii Dvs.

Site-urile care le-am creat, sunt atât de facile, întrucât trăiesc și respiră împreună cu compania Dvs.

Suntem adepții soluților integre, ceea ce înseamnă că site-ul Dvs. trebuie să fie conceput după un design unic, notoriu, memorabil și eficient. Oferim partenerilor și clienților noștri o gamă complexă de servicii web, și anume: elaborarea stilului companiei, proiectarea design-ului, layout-ul site-ului, asigurarea software-ului, elaborarea conținutului, publicitate și promovare lui, precum și suportul tehnic.

În scopul asigurării gestionării conținutului paginilor web, am creat propriul nostru panou de administrare. Datorită acestui fapt, noi creăm site-uri care:

  • Sunt protejate împotriva atacurilor hacker-ilor, ceea ce asigură integritatea și siguranța bazei de date;
  • Au ca posibilitate extinderea facilă a complexității  în cazul dezvoltării afaceri Dvs., fără investiții suplimentare. Suntem capabili rapid și ușor să extindem site-ul Dvs. creat de noi, adăugând de la 5 până la 20 000 de pagini.
  • Aceste site-uri se administrează ușor, oferindu-vă posibilitatea de a le controla și gestiona de la un computer sau telefon mobil, în caz de necesitate, puteți să actualizați baza de date, să vereficați fluxul de documente, și să țineți evidența comenzilor.

CSSeste cunoscut ca un stil de limbaj, care este folosit pentru a crea HTML-coduri și site-uri. Acest cod poate fi folosit pentru a lucra cu diferite fonturi, imagini, fundaluri, etc. Noi folosim HTML pentru a proiecta site-uri și, în același timp cod-ul CSS, care oferă mult mai multe oportunități, fiind mult mai uzual. Mai mult decât atât, acest cod este acceptat de toate browser-ele.

Echipa noastră are o vastă experiență cu CSS și codificarea PSD în HTML. Astfel, vă putem oferi o gamă complexă de servicii legate de crearea site-urilor web și suportul lor. Toți specialiștii noștri sunt profesioniști talentați și creativi, cu un potențial grandios.

Suntem o companie destul de tânără, cu o echipă de profesioniști calificați, având o experiență mare în domeniul serviciilor web. Deja am reușit să ne recomandăm pozitiv pe piață, datorită calității înalte a serviciilor prestate, a ideilor inovatorii și profesionalismului fiecărui membru din echipa noastră.

Astfel puteți fi siguri că o data luată decizia de a vă adresa la noi, veți obține  site-ul visurilor Dvs și veți rămâne mulțumit de calitatea serviicilor. Noi apreciem încrederea partenerilor și clienților noștri. Avem o vastă experiență, ceea ce poate fi verificat cu ușurință, vizitând pagina portofoliului, unde sunt prezentate cele mai bune și recente realizări ale noastre.

Pentru a obține un site, precum vi-l imaginați, e nevoie să pregătiți informația necesară. Pentru aceasta, vă rugăm să completați formularul, iar noi vom face tot posibilul ca într-un final să aveți ceea ce  vă doriți!

Site-ul Dvs. din prima secundă va atrage atenția utilizatorilor!

Noi nu doar știm cum să proiectăm site-uri web, dar putem să o facem cu profesionalism. Site-urile noastre nu numai că sunt cele mai funcționale, datorită utilizării sistematice a tendințelor inovatoare ale web – progresului, dar sunt în acelaș timp foarte interesante, elegante și frumoase.

Proiectele Noastre

Vezi toate

Clienții

Oferim următoarele servicii și altele :

  • Desing receptiv pentru dispozitive mobile
  • Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)
  • Dezvoltare web și programare
  • Servicii web design grafic
  • Adăugarea de shortcode-uri uimitoare, descărcate
Web-design 92%
PHP 90%
Wordpress 90%
CSS 95%
HTML 96%
Contact Us

Completați formularul de contact sau sunați-ne chiar acum și vom face tot posibilul pentru a crea site-ul perfect pentru Dvs.

Proiectele Recente